+358 50 3390609 info@soffan.fi

Soffan Verhoomo Möbeltapetsering

Kun verhoilee kalusteen uudelleen, saa juuri haluamansa yksilöllisen huonekalun
Hyvää Joulua! Kiitämme kaikkia kuluneen vuoden asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita. Tänä vuonna lahjoitimme joulukampanjan Suomalaiseen luonnonsuojeluun (wwf).

Verhoilua toiveiden mukaan

Kysy tarjous!

Kuljetus?

Järjestän tarvittaessa kuljetuksen kalusteelle
Latest from Instagram

Soffan verhoomo-möbeltapetsering

Soffan toimii Kauniaisissa ja asiakkaita on Helsingin seudulta ja koko Uudeltamaalta. Teen sekä perinteistä että teollista verhoilua asiakkaan toiveiden mukaan, riippuen huonekalun kunnosta joko kokonaan uudistaen tai hellävaraisesti huoltaen.

Ompelen mittatilaustyönä sisustustyynyjä, irtopäällisiä ja päiväpeitteitä. Verhoomostani saa verhoja sekä verhotankoja juuri teidän toiveiden mukaan. Teen myös sisustus- ja akustiikkatauluja, valmistan sängynpäätyjä ja verhoilen veneen patjat ja penkit.

Verhoomo tarjoaa palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Tarvittaessa järjestän kalusteenne kuljetuksen . Kauttani saat tilattua laadukkaat verhoilukankaat sekä muut verhoiluun tarvittavat materiaalit. Jos etsii värikästä kangasta esim. Designers Guild, Romo ja Nadja Wedin designin kankaat houkuttelevat. Yleellisiä villakankaita haluaville löytyy esim. Kvadrat ja Ludvig Svensson kun esim. Annalan kankaat taas ovat kotimaisia.

Valmiisiin töihin voit tutustua Galleriat -sivulla.

Teemme huonekaluistanne paremmat kuin uudet- teemme niistä uniikit!